WP 20150610 17 48 15 ProSot me 01.07.2015. në ora 18, në radio zëri myslimanëve të  Serbisë Dëgjoni  imamin kryesor  Mexhlisit të Zemunit. 

Emin ef  Zejnulahu ligjëron ne temen bekimet e ramazanit dhe vlera e agjërimit.
Rekapitulimin degjoni të enjten në ora 15 dhe 21.

logo RIZS

Halal Srbija