gdin bozkir 6

Danas je Islamska zajednica Srbije imala čast da u svojim prostorijama ugosti predsednika Odbora za spoljne poslove Velike narodne skupštine Republike Turske, gospodina Volkana Bozkira.
Višepartijska parlamentarna delegacija Turske predvođena gospodinom Bozkirom je sa najvećim zvaničnicima IZS razgovarala o važnim pitanjima koja se tiču muslimana u Srbiji, ali i o koracima koji će doprineti još boljim odnosima Islamske zajednice Srbije i Republike Turske. Gospodin Bozkir, zajedno sa poslanicima iz političkih stranaka u Turskoj, dao je podršku muslimanima Srbije i govorio je o osnivanju parlamentarnog prijateljstva između Turske i Srbije sa sastancima koji bi se održavali dva puta godišnje.

Delegaciju Republike Turske na čelu sa predsednikom Odbora za spoljne poslove, Volkanom Bozkirom, i ambasadorom Turske u Beogradu, Tanžu Bilgičem primili su: reisu-l-ulema Islamske zajednice Srbije Sead ef. Nasufović, muftija srbijanski Abdullah ef. Numan i muftija beogradski i vojni Mustafa ef. Jusufspahić.

gdin bozkir 3

Anketa:

Koliko često slušate GMS Radio?

Svakodnevno - 59.6%
Povremeno - 29.8%
Ne slušam, pratim samo putem Facebook-a - 9.9%
The voting for this poll has ended on: May 29, 2016

Halal Srbija

 

 

Prevoz i organizacija dženaza